Cautare

62432 de rezultate pentru "numarul angajatilor din primarii conform ordonanetei de urgenta din 30 06 2010" (6.62 secunde)
Primarii tradatori (Autor: Sorin Rosca Stanescu) Alegerile de parlamentari din Neamt si Maramures au iesit prost. ... Presedintele Victor Ponta a anuntat ca una dintre cauze este tadarea unor primari PSD si ca acestia urmeaza sa fie exclusi din partid.
Romanii considera situatia lor financiara din acest an si perspectivele actuale mai putin bune decat la inceputul lui 2009, procentul celor care spun ca o duc mai rau din punct de vedere financiar ajungand, in februarie, la aproape 60%, reiese dintr-un studiu realizat de GfK Romania.
Patronatele se tem ca Ford si furnizorii companiei vor "sufla" angajatii din fabricile doljene. Industriasii locali considera ca nu vor avea de unde sa-i înlocuiasca pe muncitorii care pleaca. Sute de oameni asteapta deja angajarile la fabrica de autoturisme.
Patronatele se tem ca Ford si furnizorii companiei vor "sufla" angajatii din fabricile doljene. Industriasii locali considera ca nu vor avea de unde sa-i înlocuiasca pe muncitorii care pleaca. Sute de oameni asteapta deja angajarile la fabrica de autoturisme.
Teoretic, bancile trebuie sa scada dobanzile la creditele deja acordate care trebuie sa se modifice conform OUG nr. 50/2010. Practic, institutiile de credit vor sa ridice marjele fixe, astfel incat dobanda sa fie la fel ca pana acum.
La Mangalia a avut loc sambata, 16 decembrie, Consiliul de Coordonare al filialei judetene a Partidului Democrat, la care au fost prezenti circa 300 de membri delegati ai PD Constanta - primari, viceprimari, consilieri, directori de institutii publice etc.
hipertensiune, stres, sedentarism, obezitate, tabagism, alcoolism Doua studii publicate joia trecuta in revista britanica The Lancet subliniaza cresterea alarmanta a numarului de accidente vascular-cerebrale in ultimele doua decenii la persoanele intre 20 si 64 de ani.
Dupa cum stiti, in conformitate cu prevederile unei ordonante promovate de guvern, primariile vor primi bani incepand cu 2011 pe principiul scaderii continue a datoriilor din anul precedent.
Relatia dintre presedinte si Guvern a fost, in cei cinci ani ai mandatului lui Traian Basescu, un scandal permanent, in urma caruia nimeni nu a avut de castigat.
Pentru reabilitarea blocului in care iti au apartamentul, o familie trebuie sa cotizeze cu 1.000 de euro.
Primarii despre asigurarea obligatorie a locuintei: Nu vom aplica amenzi De astazi, administratiile locale vor putea aplica amenzi tuturor proprietarilor care nu si-au asigurat locuinta impotriva calamitatilor naturale. Sanctiunile vor ramane insa, cel mai probabil, unele teoretice pentru ca primarii nu vor sa se puna rau cu alegatorii.
Continuam publicarea Regulamentului de organizare si functionare al Consiliului de Monitorizare: ... - (1) Biroul resurse umane/juridic/economic/administrativ functioneaza in subordinea directa a presedintelui Consiliului de monitorizare, fiind condus de un sef birou.
Majoritatea consiliilor locale de sector vor avea bugete diminuate in comparatie cu 2011, cea mai mare scadere fiind la Primaria Sectorului 1, unde proiectul de buget pe anul in curs prevede sume mai mici cu 19% fata de anul trecut.
53 de permise de conducere au fost retinute astazi, intre orele 10.00 - 13.00, de catre politistii rutieri, in vederea suspendarii exercitarii dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.
La data de 11 august 2010, lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 23 Politie l-au identificat si depistat pe F.
Banca Mondiala (BM) a anuntat astazi ca estimeaza o crestere de 1,2% in 2009 pentru economiile in curs de dezvoltare, exceptand China si India, si o crestere a Produsului Intern Brut (PIB) de 1,6%.
Pro TV va lansa, in 2010, postul Acasa Clasic, care va difuza telenovele, urmand sa fie "un fel de Pro Cinema al Pro TV-ului", conform lui Costi Mocanu, directorul general al Pro TV S.A.
Proiectul de hotarare privind majorarea taxelor si impozitelor locale la Craiova de la 1 iulie 2010 conform prevederilor OUG nr. 59 de modificare a Codului Fiscal, nu a primit girul consilierilor municipali PSD si PNL si nici pe cel al unuia dintre reprezentantii PDL.
In trimestrul al treilea al acestui an, profitul declarat si platit de firmele doljene a scazut drastic, in comparatie cu aceeasi perioada din 2010, asadar, cu cat presiunea fiscala este mai mare asupra mediului de afaceri, cu atat mai putini bani ajung in vistieria statului.
Primarii nou instalati in fruntea administratiei locale constantene au avut ieri ocazia sa participe la prima lor sedinta prezidata de prefectul Danut Culetu.
google-analytics.com